Vesta awarded grant for extension

Vesta awarded grant for extension – by Jock McKerrell

Following the announcement at the AGM, I am delighted to inform you that we have secured a grant to build a first floor extension to the clubhouse. This will contain a corridor to run over the flat roof from the front end of the women’s changing, along the existing outside wall, to come in to the front of the clubhouse through what is at present the “office”.

This will result in alterations at both ends to ensure there is no loss of necessary facilities and fixtures. At the front end the new build is to be extended over the beer cellar to house replacement toilets for the ones directly off the bar.

This will enable us to have a much needed larger kitchen, which will be refitted. To complete the project, the entrance lobby will be opened up by removing the false ceiling and re-instating the window over the front door.

The main object is to give our women direct access to the Club’s public rooms from their changing, like the men enjoy, and it is great to at last have the funds for this.

The project is being run by our very own architect Michael Hughes, using his local builder. We hope to be able to confirm a start date soon, depending on planning permission and fitting with the rowing calendar.

Jock McKerrell

President

Vesta Rowing Club

Posted in News.